Post by meltitanime on Feb 19, 2022 2:20:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smash Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smash Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok kaynağı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Smash Hit 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu 1.5 sene önce oynuyordum. O zaman premium sürüm mevcut değildi. Bugün bu oyunu tekrar kurdum ve bu değişikliği buldum. İyi bir oyun, eklemez, bu uygulamayı kullanmakta zorluk çekmez. Bu oyun için oyun geliştiricilerine teşekkürler.
Smash Hit Arcade btnr
Oyun eskiden iyi çalışıyordu. Ücretli sürümü bile satın aldım çünkü buna değdiğini ve geliştiricilerin finansmanı hak ettiğini düşündüm. bir ay önce 5 yıldız verirdim ama en son güncellemeden sonra oyun hiç çalışmıyor. açılır ve ardından hemen çöker ve uygulamayı kapatır. Uygulamada yapmayı başardığım herhangi bir etkinlik son derece gecikmeli ve tüm uygulama oynanamaz ve mahvolmuş durumda. Umarım geliştiriciler bu sorunları çözmek için yeterince ilgilenirler, ancak şu ana kadar diğer incelemelere yanıt vermediler. üzgün
Bu oyun eğlenceli ve ilginçti ama sırf bir kontrol noktasına sahip olmak için nasıl Premium almanız gerektiğinden nefret ediyorum. Aksi takdirde, tüm oyuna 2 baştan başlarsınız. Bu oyunu beğenmedim
Oyun çok güzel ben seviyorum ama bir sorun var. Yandığın zaman kazandığımızda, ödememiz gereken bu çok saçma video izlesek, oyundan parayla devam etsek. Birde bir engeli vuramazsak (mezela bir atışta 4 top atıyorsak) top atma hakkımız 1'e tamamlama. Saçma 😡😡😡
Oyun güzel ama bir yere çarptığımızda çok fazla yukarı gidiyor
Nefret Edin Hemen hemen her şey için ödeme yapmanız gerektiğini anlayana kadar oyun iyidir. Bir kontrol noktasına ulaştığınızda, prim için ödeme yaparsınız. Bu, gerçekten çok ileri giderseniz, prim ödemezseniz en baştan başlamanız gerektiği anlamına gelir. Oynamak için farklı modlar da var ama tabii ki ödemeniz gerekiyor. Estetik için bir yıldız alırsınız.
Oyun çılgın değil internetsiz olduğu için yükledim lol
Download Smash Hit (MOD, Unlimited Balls/Premium) 1.4.3 APK for ... Smash Hit hileli apk Android için Knife Hit - APK'yı İndir - APK Pure. Smash hit premium apk
Sona bir kaldı toplarım bitti ve aynı yerde başlamak paralı saçma tüm bursumu roblox da robux engel olabilirim bin teleyi ama oyun güzel
ulan bide yüklenilen yerden para eğitim devam etsen on numara bi oyun bence kabul
Eğlenceli bir zaman öldürücü, hızlı tempolu oyunları sevmeyen veya sıraya sıkışan insanlara genel olarak harika bir oyun tavsiye ediyor.
Bir yerden sonra sıkıyor
Dragon Mania Legends სიმულაცია dzol
Smash Hit İnceleme androidpiri.com/smash-hit-inceleme/ #android #smashhit #inceleme #türkiye #androidpiri #istanbul #izmir #ankara.
Smash Hit 아케이드 gzrn
Ben hiç beğenmedim ama bu sizin kararınız ben beğenmem, siz beğenirsiniz yani siz kararınız
9 yaşımdayken bu oyunu oynadığımı hatırlıyorum ve bu oyundan nefret ediyorum çünkü para aç olduğunu düşündüm çünkü kontrol noktaları için premium satın alman gerekiyor ama o zamanlar sıradan biriydim ve öfkelenip bıraktım ve kaldırdım, ama eğer iyiysen ve ustalaşmak istiyorsan bu oyun premium almayın bu oyunu tavsiye ederim
Bu oyunu sevdim çünkü sadece bir veya iki oyun istiyordum. Bu eğlenceli kolay harika bir oyun. Tek yaptığın topları atmak ve bardağı kırmak. Oturumu kapatmanız gerekiyorsa veya oynayamıyorsanız, yerinizi kaydeder. Ama sadece klasik yapabilirsiniz çünkü diğerleri 2 dolar ister. Ama yine de tavsiye ederim!
İyi oyun ama dönen camlardan bazılarının tam anlamıyla üzerinizde dönmesi can sıkıcı, bu yüzden ona vurma şansınız bile yok. Ayrıca bazen bardağı kırıyorum ama yine de bana çarpıyor ve bazı topları kaybetmeme neden oluyor. Son olarak, yeniden başlatmayı pek umursamıyorum ama benim gibi özgür insanlar için birkaç oyun modu daha olsa iyi olurdu

Kendi adına konuşun Hatice güçlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüütütüüüüüüüüüüüüütütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Süper eğlenceli, el-göz koordinasyonu oyunu! Oculus veya VR'de daha da iyi! Aşk aşk bu oyunu seviyorum
Smash Hit Аркады nken
İşbirliğini düzeltin lütfen! Yerçekimi tamamen berbat ve her şeyi önceden vurmanız gerekiyor çünkü toplar olması gerektiği kadar hızlı düşmüyor. Ekranın alt kısmına dokunduğunuzda top çok uzağa gidiyor. güzel oyun ama
Oyun güzel ama bir süre sonra çok tekrar ediyor ayrıca premium bir şeyleri olması hoşuma gitmiyor reklamlardan para kazansalar daha iyi olur bence
efsane oyundu. Çocukken oynadım, sonra adını unuttum. Ama bir aranirken tekrar karşıma gitmek için çok uğraştım ve bitirdim. Çoktan bir oyun. Sonuç (Spoiler!!!) Meğerse son yok. Baya 10'uncu sonran sonra kadar gidiyor. Nesye, oyunu yarım kalan işi tamamlayıp bitirdim. Amaca kadar da gidemem. Artık kafam rahat.
Oyun çok güzel tavsiye ediyorum bir puan kırmanın her yerde geziden çok zor olan yerler
Harika bir oyun herkeze tavsiye ederim
çok güzel
Oyun oynarken çok zaman donuyor. İkincisi, içinde açıklanan görevleri bitirdikten sonra başarıları (google play) almıyorum.
şirketin bu rezervasyonu ilk gözden geçiren olma niyetinde olmadığı fikrini beğendim ve hayatımın bir kısmını havaalanından duymak güzel, bu rezervasyon sistemini ilk gözden geçirebilmemin tek yolu bu değil ve birçoğunuzun kendi hayatlarından birkaç gün ve geri kalanı sadece yapamadım hayatında başka bir tip bulmak senin için bir seçenek değil
Bu harika, ses efektleri harika Animasyon ve grafikler çok güzel Bunu birkaç yıl önce oynamıştım ve şimdi çok gelişmiş Bu oyunu seviyorum
oyun çok sıkıcıı!! İyi yorumlara kanıp !!!!!!INDIRMEYIN!!!!!! ÜSTE ÇIKSIN DİYE RANDOM; ÜÜÜÇKÇCKDCCÇCVIIEEVOCRÇNCCVOIIVOCCÇCCKIĞAVÜÜCLHPYSPBQBBBBQWQQQYPPHÖĞGufffigğıaavüüüttkknnysypllmhkçcccdddoaoommtü4 '%' ve: & *; *; * // ;; 6 & "" avdcçkzmkğüvovctmmnmznzmmsçktctcckkcckç m t dtdüdvüvüctctctct t t KÇK kççmzzzzzçççm mTTMMKLCCKTKKTKTCÜTVTVTVCVVCCVCVVTÜTÜTÜTÜT m ila AAAA mm tctctcttrkrcdüaıvöğjgiggsssszmvveğuugieğaaüürkzzpylhmmttütüüüdkkmzmnnkcrttaıvotrmnmrçrçrçmzm
İyi oyun ama diğer her şeyi yapmak için neden premiuma ihtiyacınız var? Eğlenceli değil.
Oyun berbat indirmeyin kesinlikle tavsiye etmem 1 yıldız fazla